Kam se podívat - Tropical islands

6:41

Ahoj! Byla jsem  v Tropical Islandu v Německu, a protože jsem tam byla už asi po čtvrtý, rozhodla jsem se vám napsat na co v Tropical Islandu jít a čeho s naopak vyvarovat.

Co to je vlastně Tropical Islands ?

Je to obrovská hala, která se dříve používala na stavbu vzducholodí a já nevím čeho všeho, ve které se nachází tropický "ráj". Je tropický prales, spoustu saun. Dva velké bazény, jedno moře a laguna. Několik tobogánů a spoustu blbnutí. Je zde teplo tak 30 stupňů, takže něco jako druhé léto.


Více v celém článku!




Kdy tam jet?

My tam vždycky jezdíme v zimě, abychom si připomenuli léto. Rozhodně tam nejezděte o víkendu, protože tam je spousta lidí. zkuste se taky vyvarovat prázdninám, protože to je také utrpení. Nejlepší je nějaký všední den.

Co nevynechat?

Rozhodně si nenechte ujít pověstné tobogány, které jsou opravdu vysoké, na ten nejvyšší jsem si sice netroufla, ale říká se o něm jen to nejlepší. rozhodně nevynechejte zdejší frozen yogurt, který byl v takovém teple opravdu osvěžující. Dále je super navštívit zdejší sauny a nechat se trochu upéct. rozhodně je to velice relaxující. nezapomeňte si projít zdejší prales a myslím, že někde tam prodávají k tomu i povídání, ale to není dvakrát potřeba.

Tohle je zatím vše a tady je pár fotek!












You Might Also Like

2 komentářů

  1. Ty tu máš podle všeho i můj oblíbený štětkovec. 😊
    A nějak se tu zastavil čas?

    OdpovědětVymazat