Vánoční inspirace - Zabalování dárků

10:28

Ahoj! Mám pro vás malou vánoční inspiraci, jak zabalit dárky. Myslím, že balení dárků začíná tradičně těsně před štědrým dnem a proto mi není blbé vydat článek o Vánocích až teď. Přiznám se, že jsem je také balila teprve až dneska, ale náležitě jsem si s nimi vyhrála. Tak tady jsou nějaké nápady, jak je zabalit!



Na balení jsem použila jednoduchý bílý papír, protože jsem tam i chtěla kreslit. Navíc kdyby jste použili barevný papír se vzory, mohli by dárky působit překombinovaně. Pokud neseženete bílý balící papír, stačí ho jen otočit na ruby. To je kouzlo co?

Na první druh dárků jsem využila jen barevné stuhy a tenkou fixu. Nakreslila jsem na obal jednoduché vločky a stromečky a myslím, že ve finále to vypadá jako velmi připravovaný obal a rozhodně potěšíte i tím, že jste si s balením dali takovou práci!



Na tento dárek jsem také napsala krátké přáníčko. Myslím že to i vypadá esteticky hezky. 

Další typ dárků obletěl internet a myslím že je to moc dobrý nápad. Spočívá v tom, že na obal mašlí přivážete kousek větvičky.


A jako poslední nápad tu mám malé obrázky. Někdy jsem je kreslila tématicky(tak aby napověděli, co je uvnitř) a jindy jen spontánně. 






A to je pro dnešek všechno! doufám že si užijete klidné a pohodové vánoce! Rozhodně mi napište, jestli si taky se zabalováním dárků takto vyhrajete!



You Might Also Like

2 komentářů

  1. Vždycky, když vidím takový a podobný článek plný malůvek/kresbiček, mám hroznou chuť začít kreslit. Ale nikdy to nebude vypadat tak dobře, protože neumím kreslit. :( :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To znám! Hodně to inspiruje! Já jsem se takhle inspirovala na pinterestu a letos mě to zvlášť chytlo 😊

      Vymazat