Kam se podívat? Výstava v Hybernské

5:51

Ahoj! Zase po nějaké době se tu objevuji a se mnou i pár fotek z jedné výstavy. Chci se s vámi podělit s novým místem, kde mě rozhodně neuvidí naposled. Nejenže je tato výstava zdarma, ale nachází se zde i malá kavárna.
Abych ale upřesnila kam to mé boty zašly. Tato výstava se nachází v ulici Hybernská 4, což je kousek od Masarykova nádraží v Praze. Upřímně mi dělalo problém to najít, i když už jsem tam jednou byla. Musíte totiž projít do atria, které vypadá opuštěně a hlavně podezřele. To vás ale nesmí odradit. Dalším průchodem se dostanete do dalšího atria, kde už můžete zpozorovat zmíněnou kavárnu. Až na konci se nachází vchod do výstavní části. Na malém "náměstí" u kavárny naleznete spoustu zajímavých uměleckých maleb, dokonce zde leží mini kino!




Nejdříve jsme si mohli vyslechnout krátkou přednášku o kráse zvířat, a potom už nás vypustili na výstavu. Hlavní část, na kterou jsem se těšila, byla o sobech. Autorka Barbora Masaříková předvedla neuvěřitelné sošky. No posuďte sami.



Tento má v sobě zalité skleněnky.






Naopak tento má součást břicha kámen.


Celá výstavní místnost měla hrozně zvláštní a trochu i strašidelnou atmosféru. Díky tomu, ale v člověku zanechala pocit originality.






Do této kavárny se chci rozhodně někdy podívat a určitě vám o ní následně napíšu článek.






Pokud vás tato výstava zaujala, rozhodně se podívejte na stránky:http://jancejkagallery.com/, kde najdete informace o umělcích!

Vaše Tkanice!

You Might Also Like

0 komentářů