Blog.cz VS blogger.com

12:09

Ahoj! Dneska to bude znovu trochu polemizují ví téma a to právě na téma hostinců blogů. Mám totiž s zkušenosti s dvěma asi nejúspěšnějšími hostingy na blog. Nejdříve jsem měla blog na blog.cz a byla s ním docela značnou dobu spokojená. Pak jsem ale přišla na blogger.com a začala jsem na blog.cz vidět různé nedostatky. V tomto článku se vám pokusím popsat plusy a mínusy jednotlivých hostingů.
Blogger lze zpoplatnit.
-tohle mi přijde jako hodně velká výhoda bloggerů. Protože sama uvažuji o tom si za blog nechat platit. Tohle bych jistě uvítala i u blog.cz!!
Blogger má aplikaci na mobil!
-Sice jsem ji ještě ani nevyužila, ale mám ji stáhnutou v mobilu a jen čeká na spuštění. Myslím, že tohle je velká pomoc, třeba když někam cestujete a zrovna vás něco napadne. 
Blog.cz je mnohem jednodušší
-dokonce si myslím, že si na tom samotný blog.cz zakládá a to je rozhodně plus!
Blog.cz má lepší komunitu.
-Je to tam hodně znát, blogeři se navzájem navštěvují a je to takové víc rodinné, pak tam ale narážíte na horší blogy, když to na blogger je taková ta elita. Nebo se, alespoň uchytne ti lepší blogeři. 
Blogger je bezvadně propojený
Je přes Google, takže je i na youtube, což může být dost velká pomoc, když jste youtubeři a zároveň blogeři. 
Blogger má opravování slov
tohle mi na blog.cz velmi chybělo, protože to věčné kontrolování bylo úmorné.
Nepřevracejí se fotografie
tohle mě na blog.cz velmi štvalo, nedokázalo to přečíst fotografie na výšku, tohle se mi u blogger.com nemůže stát a obecně je blogger.com na fotografie lepší a pohodlnější!

Na závěr bych podotkla, že blogger.com nasbíral 5 bodů a blog.cz jen 2.Což je jasný důkaz, že blogger.com je prostě lepší. Promiň blogu, sice jsem tě měla ráda, ale pravda se ukázala.
jinak kdyby jste se chtěli podívat na můj starý blog na blog.cz je zde = http://tkanice-world.blog.cz/

Tak zase jindy ;)


You Might Also Like

4 komentářů

  1. Zrovna jsem si včera řekla, že krom básniček už budu publikovat taky jen na Blogspot (v přechodném nerozhodném stavu už jsem několik měsíců).

    Nevidím to tak jednoduše - víc je v mém článku.
    https://doktorka-se-srdcem.blogspot.com/2016/10/Blog.cz-versus-Blogger.com.html

    Jinak k těm fotkám: nikdy se mi nepřevrátila, takže to spíš bude věc tvého fotoaparátu a programu, kde to zpracováváš. )

    U fotek na Blogspotu vidím jeden problém: nejde plynule měnit jejich vleikost (musela jsem si metodou pokus omyl vyzkoušet, na kolik cm to musím zmenšit, abych měla max. velikost).

    A Blog.cz mi rozhodně nepřijde jednodušší, to bylo dřív. Podle mě jsou skoro nastejno - a spíš mi přijde o něco jednodušší Blogspot. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím si, že blog.cz je dělaný pro mladší generace a ti "vyzrálejší" se pak často stěhují na blogspot. Jinak gratuluji k přestěhování!

      Vymazat
  2. No ono ještě není k čemu, fyzicky to přestěhované není a kvůli vysokým pozicím na Googlu mnoha odborných článků budu muset nechat některé články i na tom blogu Blog.cz. Než to opravdu všechno přestěhuju, předělám odkazy a obrázky, tak to bude tak na půl roku. :D

    Víš, krom technických výhod na Blogspotu, který rozhodně táhnou, mě na Blog.cz odpuzuje systém - nechci podporovat něco, kde (podivně) vládne jeden člověk - i na Tvém případu je to vidět.

    Mimochodem, máš to tu hodně podobný, holka šikovná. :-) (některý blogy na Blogspot jsou fakt odporný).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to je milé děkuju! Já chci přestěhovat jen články co za to stojí, ale moc velká část to není.

      Vymazat